Over het team achter La Taha

Een Taha was in de Moorse tijd de naam voor een aantal dorpen dat onder één bestuur viel. De fascinerende Moorse cultuur is nog steeds volop aanwezig in Spanje en vormt voor een belangrijk deel de wortels van al het moois dat er te zien en te beleven is.

Het team achter Taha houdt net als u van afgelegen dorpjes en stranden met vissersbootjes, dat restaurantje met verse vis, oude muilezelpaden, eeuwenoude olijfbomen en beekdalen vol oleanders. We houden ook van de grandeur van grote steden als Granada, Malaga, Valencia, Barcelona of Cordoba, de gastronomie en uitstekende wijnen, de architectuur en natuurlijk de Spaanse gastvrijheid. Die diversiteit garandeert de perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie in Spanje!

De oprichters zijn bijna 25 jaar geleden begonnen met het selecteren van een divers aanbod vakantiehuizen in Andalusië. Zij hebben gebieden uitgekozen die opvallen door hun bijzondere combinatie van natuur en cultuur en daardoor liggen de Taha huizen op de mooiste plekjes. 5 jaar na de oprichting van Taha heeft Peter Vallen zich bij de Taha organisatie gevoegd. In 2020 is Naomi Klaasse, woonachtig in Andalusië, bij la Taha aangesloten. Inmiddels is Peter met welverdiend pensioen en heeft Naomi La Taha overgenomen.

Sinds mei 2021 is ook Jeroen Roos, tevens woonachtig in Zuid-Spanje, trots lid van het Taha-team. In februari van 2022 groeit het team verder, in de persoon van Jaimie van de Water, hij zal social media en marketing voor zijn rekening gaan nemen. Met Marjan Put, huizenscout voor Andalusië is het team compleet. La Taha staat onveranderd garant voor een bijzonder, divers en persoonlijk aanbod aan vakantiehuizen!  

Wist u dat La Taha jaarlijks een goed doel steunt? Een percentage van onze omzet wordt aan het einde van het jaar overgemaakt naar een organisatie is Spanje die het geld goed kan gebruiken. Voor 2022 hebben we gekozen voor de ezelopvang Refugio del Burrito, in Fuente de Piedra, lees alles over hun goede werk hier

Bent u nieuwsgierig naar Spanje, de natuur, de cultuur en de huizen? Op www.taha.nl vindt u uitgebreide beschrijvingen en foto's van de huizen en gebieden. Voor vragen en adviezen zijn we telefonisch en via e-mail bereikbaar, ook buiten de kantooruren kunt u, zeven dagen per week, via e-mail of telefoon met ons communiceren. Wij streven ernaar altijd binnen enkele uren en in ieder geval binnen een dag op uw bericht te reageren. Ook kunt u ons een WhatsApp sturen - gegarandeerd meteen antwoord - +34 632 297 810

Veelgestelde vragen.
Veel vragen zijn al eens gesteld en beantwoord op onze website.

Voor vragen en adviezen zijn we telefonisch en via e-mail bereikbaar tijdens kantooruren. Ook buiten de kantooruren kunt u zeven dagen per week via e-mail met ons communiceren.

Naomi Klaasse Bekijk specialisme
Jeroen Roos Bekijk specialisme
Jaimie van de Water Bekijk specialisme
Marjan Put Bekijk specialisme