huiseigenaar-tonya-losalmendros
5 april 2022
Jaimie van de Water

HUISEIGENAREN in de SPOTLIGHT (3)

In onze serie huiseigenaren in de spotlight: dit is Tonya, inspirerende eigenaresse van de vakantiewoning Los Almendros. In de serie 'huiseigenaren in de spotlight' willen wij iedere maand een nieuwe huiseigenaar introduceren aan jullie, en hun persoonlijke verhaal met jullie delen. Lees hier het verhaal van Tonya!

“Ik ben Tonya, 52, moeder, avonturier, reiziger, optimist. Ik heb bijna 15 jaar in de reiswereld gewerkt en ben daarna zo’n 15 jaar paardrijd-instructrice geweest. Ik had mijn leven op de rit en voor elkaar, totdat ik in de herfst van 2017 geconfronteerd word met een ernstige gezondheidskwestie. Mijn leven staat geruime tijd op z’n kop, maar ik heb mijn aandoening overwonnen. Hoewel ernstig ziek zijn een hoop overhoophaalt, brengt het je ook iets.”

In Tonya’s geval besluit ze als ze beter is het roer volledig om te gooien, en die dromen na te jagen die ze stiekem al jaren koestert. Dit brengt haar naar Spanje, Andalusië om precies te zijn, alwaar ze het voor haar ideale huis vindt in Salinas. De avonturier besluit hier neer te strijken. Ze koopt het statige pand wat omringt wordt door olijf- en amandelbomen, de laatste zijn overigens de naamgever van het huis. Na veel klussen, opknappen, schilderen en schoonmaken, met veel hulp van vrienden en haar vader, neemt ze in 2021 haar definitieve intrek.

Via, via leren wij Tonya kennen, en besluiten te vragen of ook wij haar vakantieverblijf mogen opnemen in ons assortiment. Wat ons aantrok in deze woning was het interieur, de zeer stijlvolle aankleding en inrichting. Het privézwembad mèt honestybar en de mogelijkheid dat Tonya tijdens uw verblijf kan zorgen voor maaltijden, van ontbijt tot diner; op en top vakantie. Daarbij ligt Salinas op de grens van drie provincies (Málaga, Granada en Córdoba), waardoor dagtrips naar de verschillende windrichtingen ontzettend goed te doen zijn.

Na een dagje weg is het heerlijk thuiskomen, in het zeer makkelijk te bereiken Los Almendros, of zoals Tonya zelf zegt, “In Los Almendros liggen we dubbel van het lachen. Hier kun je zwemmen, zonnen, wandelen, uitrusten of juist een feestje vieren. Lekker en gezond eten, maar ook genieten van een heerlijk glas Spaanse wijn. Los Almendros: waar je jezelf mag zijn.”

Bent u geïnspireerd geraakt, en kunt u niet wachten om bij Tonya te verblijven? Boek hier direct uw verblijf bij Los Almendros!

Wellicht ook interessant voor u

/huiseigenaren-kath-frank
5 april 2022

HUISEIGENAREN in de SPOTLIGHT (1)

/Vaten met sherry in een kelder
31 augustus 2020

SHERRY: EEN BOEIENDE DRANK UIT ANDALUSIË

/Rotsen El Torcal
31 mei 2020

EL TORCAL DE ANTEQUERA: EEN COMBINATIE VAN EEN RIJKE NATUUR EN EEN BIZAR LANDSCHAP

/Skyline Sevilla
15 januari 2020

SEVILLA: NEEM EEN DUIK IN HET RIJKE VERLEDEN