Favoriete STRANDEN

We delen met veel plezier een aantal van onze favoriete Spaanse stranden. Wat maakt iets een Taha-favoriet? Weg van de massa!

Playa de la Barrosa, Chiclana de la Frontera

Zonder twijfel een van onze favoriete stranden, Playa de la Barrosa, gelegen in Chiclana de la Frontera, heeft lange, brede stranden met fijn, goudkleurig zand. De rustige, ontspannen sfeer maakt het tot een populaire bestemming voor families. Naast zonnen en zwemmen kunnen bezoekers ook genieten van wandelen en diverse watersportactiviteiten. Vakantiehuis op 15 minuten van Playa de Barrosa, Piso Caracola.

Playa de Bolonia, Tarifa

Playa de Bolonia, gelegen in Tarifa, wordt gekenmerkt door uitgestrekte zandstranden en indrukwekkende zandduinen. Bezoekers kunnen hier genieten van de relaxte, bohemien sfeer of de historische Romeinse ruïnes verkennen. Naast wandelen en zonnen zijn er ook diverse watersportmogelijkheden. Voor Taha huizen in de buurt van Playa de Bolonia, klik hier.

Playa de Muro, Mallorca

Playa de Muro op het eiland Mallorca biedt een lang, goudkleurig zandstrand met kristalhelder water, omgeven door het natuurpark Albufera. Dit strand is ideaal voor gezinnen en kinderen, met diverse activiteiten zoals zwemmen, watersporten, fietsen in het natuurpark en strandspellen. De faciliteiten zijn gericht op het comfort van alle bezoekers, inclusief speciale voorzieningen voor kinderen. Voor velen is dit het ultieme vakantiestrand. In de buurt verblijven? Kijk hier.

Wellicht ook interessant voor u

DOLMEN van MENGA; Spaanse antwoord op STONEHENGE

In het zuiden van Spanje, verscholen tussen de heuvels en olijfgaarden in de omgeving...

Lees meer

Villajoyosa; VIS èn CHOCOLADE

Het kleurrijke kuststadje Villajoyosa aan de Costa Blanca in de provincie Alicante...

Lees meer

Beste SAUZEN van de WERELD

Culinair tijdschrift Taste Atlas heeft onder haar lezers een verkiezing van de beste...

Lees meer