Alicante-Valencia


De mooiste vakantiehuizen in Alicante/Valencia

Het autonome Valencia ofwel Comunidad Valenciana bestaat uit drie provincies. Van noord naar zuid: Castellón, Valencia en Alicante. Het is gelegen aan de oostkust van Spanje aan de Middellandse Zee en strekt zich uit van Vinaros (Castellón) in het noorden tot Pilar de la Horada(Alicante) in het zuiden.

Het is niet moeilijk verliefd te worden op het prachtige oosten van Spanje, in het Spaans ook wel Levante genoemd. Het heeft werkelijk voor iedereen wat te bieden: rust- en actiezoekers, cultuur- en architectuurminnaars en liefhebbers van natuur, bergen, zon, zee en strand. De ideale regio voor een gevarieerde vakantie.

Advies over appartement, vakantiehuis of villa

La Taha is dé specialist voor de verhuur van vakantieaccommodaties in Alicante en Valencia. Met La Taha komt u terecht in het echte Spanje, weg van het massatoerisme. We selecteren en bezoeken alle huizen zelf en kijken vooral naar perfecte ligging, goede kwaliteit en sfeer. 

Wilt u graag persoonlijk advies over welk appartement, villa of vakantiehuis in Allicante of Valencia het meest geschikt is voor uw vakantie?
Bel ons gerust op +31 (0)85 043 8850 of neem contact op via e-mail.

  • Regio informatie Alicante en Valencia+

     

  • Bezienswaardigheden in de streek+

     

  • Activiteiten in de regio Alicante en Valencia+

     

  • Vakantiehuizen in Alicante en Valencia+