Vakantie Andalusië

Gelegen in het zuiden van Spanje is Andalusië een van de warmste streken van het land. Het landschap is zeer afwisselend met een enorme uitgestrekte kustlijn, en in het binnenland een prachtig berglandschap. In de Sierra Nevada vind je de Mulhacen, de hoogste berg van het Spaanse vasteland. Met zijn droge zomers en zachte winters is het klimaat er zeer divers. Getemperd door de zee heeft de kust een zeer aangenaam klimaat, waar het in het binnenland heerlijk warm kan worden. Vakantie Andalusië; altijd een goed idee.

Bezienswaardigheden tijdens vakantie Andalusië

Absolute trekpleisters zijn de historische steden Sevilla, Cordoba en Granada. Voor de sportieve toerist zijn er zelfs mogelijkheden om te skieën, maar je kunt ook heerlijk ontspannen op de populaire stranden van de Costa del Sol en Costa de la Luz. Verder is Andalusië een zeer diverse regio. U kunt op het strand ontspannen, mooie steden bezoeken, heerlijke tapas eten, of gewoon van de prachtige natuur genieten. Kortom, Andalusië is absoluut een streek waar u een prachtige vakantie zult beleven.

Geïnteresseerd in deze omgeving, neem eens een kijkje bij onze bijzondere vakantiehuizen voor een geweldige ervaring.

Wilt u persoonlijk advies over onze vakantiehuizen voor uw vakantie in Andalusië, neem contact met ons op. We helpen graag! We zijn te bereiken via e-mail: spanje@taha.nl, via telefoon: 085 043 8850 of via Whatsapp: +34 632 287 910.

n/a