Castro Marim

Op de top van de ene heuvel het kasteel en op de andere een stervormig fort. Daar tussenin liggen de witte huizen van Castro Marim, met gekleurde platibandas (randen beschilderd met geometrische motieven), dakterrassen en versierde schoorstenen. In de straten, die de kerk, het kasteel en het fort met elkaar verbinden in Castro Marim, staan huizen die door hun eenvoud de typerende architectuur van de Algarve weerspiegelen. Het wit is altijd overheersend en wordt onderbroken door stralende oker- en blauwtinten. De platibandas zijn versierd met geometrische vormen of met bloemmotieven.

Wie het kasteel van Castro Marim beklimt, ziet aan één kant de zee en aan de andere kant de bergen die zich uitstrekken tot aan de horizon. De bergen trekken veel liefhebbers van grote natuurgebieden, die graag planten en dieren observeren, van wandelen of fietsen houden of die in nauw contact met de natuur willen staan.

Vakantiehuizen, villa’s en appartementen in Castro Marim
Bekijk ons aanbod van huizen, villa’s en appartementen.

Wilt u liever persoonlijk advies over welk vakantiehuis het beste geschikt is voor uw vakantie? Alle vakantiehuizen zijn door ons persoonlijk beoordeeld. Bel ons gerust op +31 (0)85-043 88 50 of neem contact met ons op via e-mail.

Onze vakantiehuizen in Castro Marim

Casa Rosa

    Portugal > Algarve > Castro Marim
  • Gloednieuw vakantiehuis
  • Op 3 km. van strand
  • Prachtige inrichting

8 personen

Vanaf € 1925.00 p/w

Meer info
n/a