FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen aan ons, met de antwoorden.

Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

 • Kan ik een optie nemen?+

   

  Ja, u kunt voor dezelfde periode op één huis een optie nemen. De optie kunnen we maximaal 3 dagen voor u in het systeem aanhouden. Vult u hiervoor het reserveringsformulier in en geeft u dan bij "Opmerkingen" aan dat het om een optie gaat. Zodra de optie door de eigenaar is bevestigd (binnen 48 uur), sturen we u hierover een e-mail. U kunt ons vervolgens via e-mail laten weten of u wilt boeken.

 • Hoe kan ik meerdere huizen boeken?+

   

  Vul voor het tweede, derde etc. huis dat u wilt boeken opnieuw het reserveringsformulier in. Al uw persoonsgegevens, gegevens van medehuurders etc. zullen automatisch te zien zijn; deze hoeft u dus niet opnieuw in te vullen. De reserveringskosten zullen we in totaal maar één keer berekenen.

 • Zijn er nog extra kosten?+

   

  Wij werken zoveel mogelijk met 'alles-inclusief prijzen'. Behalve het huurbedrag dat op de website staat aangegeven, betaalt u nog 30 euro reserveringskosten. U kunt er zelf voor kiezen om nog een annuleringsverzekering af te sluiten. In sommige gevallen zijn er extra kosten voor bijv. gebruik van airco e.d. Dit staat ook altijd duidelijk aangegeven op de website bij de huisomschrijving. Deze kosten worden meestal ter plekke voldaan.

  Het gebruik van lakens, slopen, hand- en theedoeken is inclusief. Ook het gebruik van water, gas en elektriciteit is inclusief, tenzij anders vermeld in de beschrijving op de website. Voor het gebruik van hout voor de open haard en/of houtkachel betaalt u een vergoeding aan de eigenaar of contactpersoon (afhankelijk van verbruik).

 • Wat zijn de standaard aankomst- en vertrekdagen?+

   

  Tenzij anders vermeld, lopen de boekingen van zaterdag tot zaterdag. In overleg met de eigenaar kan hiervan afgeweken worden. Wij laten u zo snel mogelijk weten of het mogelijk is.

 • Hoe is de verdere procedure na boeken?+

   

  Na verzending door u van het boekingsformulier, ontvangt u automatisch via e-mail een bevestiging van uw boeking. Zodra uw boeking door de eigenaar is bevestigd, sturen we u de boekingsbevestiging/factuur toe via e-mail. Na betaling, ontvangt u ook via e-mail de voucher met alle benodigde informatie.

 • Kan ik korter dan een week boeken?+

   

  De prijzen zijn gebaseerd op verhuur per week. Als u korter dan een week wilt boeken, zullen we met de eigenaar gaan overleggen over de prijs en u zo snel mogelijk een prijsvoorstel toesturen.

 • CORONAVIRUS+

   

  De website www.spanjevandaag.com biedt zeer uitgebreide, actuele en betrouwbare informatie over de situatie in Spanje. Graag verwijzen we dan ook naar deze website.

  Heeft u specifieke vragen over uw vakantiehuis, dan kunt u deze uiteraard mailen naar spanje@taha.nl en dan zullen we deze zo snel mogelijk en waar nodig met behulp van de huiseigenaar voor u beantwoorden!

  Met vriendelijke groet van het voltallige Taha-team.

 • Waar kan ik een gezondheidsverklaring aanvragen?+

   

  Op deze Engeltalige website van de Spaanse overheid kunt u de benodigde gezondheidsverklaringen voor alle reizigers invullen en uitprinten. Heeft u een verblijfsadres nodig, mail ons dan even, dan verstrekken wij u deze. 

 • Waar kan ik het beste een auto huren?+

   

  Welke huurauto u ook kiest, bij Sunny Cars weet u precies wat u krijgt. Alle prijzen zijn namelijk inclusief alle denkbare verzekeringen, een ongelimiteerd aantal kilometers en ook het eigen risico is afgekocht. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Met een all-inclusive huurauto van Sunny Cars kunt u zorgeloos gaan reizen.

  Sunny Cars werkt samen met alle grote verhuurmaatschappijen (Avis, Europecar, Sixt, Hertz, etc.) en zoekt voor u de beste auto voor de beste prijs. Op uw voucher van Sunny Cars staat bij welke balie/verhuurmaatschappij u uw huurauto kunt ophalen. 

  Wij hebben al vele jaren goede ervaringen met Sunny Cars. U kunt hier direct bij Sunny Cars boeken.