Amsterdam Spanish Filmfestival

Bericht van de organisatoren van het Spaanse Filmfestival dat La Taha graag met u deelt.

“Welkom bij de 10e jubileumeditie van het Amsterdam Spanish Film Festival. Van 12 tot en met 21 april keert het filmfestival terug voor onze jaarlijkse viering van de Spaanse cinema. Tien dagen lang beleven we samen een spannende en hartverwarmende reis. We vieren de Spaanse cinema door middel van opmerkelijke verhalen.

Wat je kunt verwachten van het filmfestival

Dit jaar vindt het festival plaats op zes verschillende locaties: LAB111, Pathe Tuschinski, Eye Filmmuseum, Het Documentaire Paviljoen en voor het eerst in Filmkoepel Haarlem en Schouwburg Amstelveen. We zijn er trots op een programma aan te kunnen kondigen dat voornamelijk bestaat uit Nederlandse premières. Samengesteld uit een aantal bijzondere films die een geweldige run hebben gehad op internationale festivals en een scala aan verschillende thema’s en sociale kwesties behandelen. We hebben een spannende line-up voor je klaarliggen vol met internationale gasten, speciale evenementen, Spaanse muziek en gastronomie. Kom ons jubileum met ons vieren!

Het Amsterdam Spanish Film Festival is een uniek filmfestival dat Amsterdammers en een breder publiek de mogelijkheid biedt om een zorgvuldig samengestelde selectie van films uit Spanje en Spaanstalig Latijns-Amerika te ontdekken. ASFF is gelanceerd, georganiseerd en geprogrammeerd door Sin Fin Cinema Het filmfestival biedt een showcase van nieuwe trends van de mainstream Spaanse cinema, maar richt zich ook op een diversiteit aan films. U ziet met name onafhankelijke, artistieke en experimentele Spaanse films.”

Link naar de website: https://amsterdamspanishfilmfestival.comWellicht ook interessant voor u

Villajoyosa; VIS èn CHOCOLADE

Het kleurrijke kuststadje Villajoyosa aan de Costa Blanca in de provincie Alicante...

Lees meer

Favoriete STRANDEN

We delen met veel plezier een aantal van onze favoriete Spaanse stranden. Wat maakt...

Lees meer

Beste SAUZEN van de WERELD

Culinair tijdschrift Taste Atlas heeft onder haar lezers een verkiezing van de beste...

Lees meer