Verhuur van vakantiehuis door Taha

Wij verhuren al meer dan vijfentwintig jaar succesvol vakantiehuizen in Spanje. Een flink deel van onze klantengroep zijn klanten die al eerder bij ons geboekt hebben of zijn klanten die van familie of vrienden over ons gehoord hebben. Wij vinden het belangrijk dat we een grote groep tevreden klanten hebben en doen er alles aan om dit ook zo te houden. Als onze klanten een van de vakantiehuizen bezocht hebben, dan sturen we hen een evaluatieformulier toe om te vragen naar hun mening over het vakantiehuis, de afhandeling van de boeking, ontvangst ter plekke, etc. Dit helpt ons en ook de eigenaren zo goed mogelijk in te spelen op wensen van klanten. Uit deze evaluaties blijkt dat klanten onze aanpak en selectie van huizen waarderen. Verhuur van vakantiehuis via La Taha is eenvoudig, efficiënt en lucratief.

Kosten

Wij vragen eenmalig € 50,- om een huis op onze website te plaatsen.

Wij bieden u

* Actieve, intensieve promotie van het huis (internet/Google, social media, kranten) op de Nederlandse, Belgische en Britse markt.
* Verzorging van de gehele reserveringsprocedure; wij zorgen dat een klant tijdig zijn factuur en voucher ontvangt en met alle vragen bij ons terecht kan.
* Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor zowel huiseigenaar, beheerder als gast. Tijdens kantooruren kunnen we klanten telefonisch te woord staan en daarbuiten altijd via e-mail of WhatsApp.
* Snelle en correcte afhandeling van betalingen aan de eigenaar. Wij zorgen voor betaling aan de eigenaar voor aankomst van de klant.

Internet, gemak voor klanten en eigenaren

Klanten kunnen op onze website de beschikbaarheid van een huis zien en direct boeken. U als eigenaar krijgt via een link met logingegevens toegang tot ons boekingssysteem om uw eigen reserveringen in ons systeem in te voeren. Op deze manier krijgt een klant altijd de actuele beschikbaarheid op de website te zien en kan dus direct boeken. Via dezelfde link kunt u ook alle informatie oproepen over de boekingen die La Taha voor uw huis heeft. U krijgt hier bijvoorbeeld de gegevens van de huurders te zien (naam, tel.nr., geboortedata etc.) en u kunt ook zien hoeveel wij u voor de boeking moeten betalen en of dit bedrag al is overgemaakt.

Procedure

Voordat wij tot plaatsing op onze website overgaan, bezoeken we eventueel eerst zelf het huis zodat we kunnen beoordelen of het huis binnen ons aanbod past (afhankelijk van afstand tot ons kantoor, we hebben niet in alle regio’s vertegenwoordigers beschikbaar). Aan de hand van dit bezoek kunnen we uw huis goed op onze website presenteren en onze klanten goed adviseren. Ook hebben we graag persoonlijk contact met de eigenaar. In een gesprek kunnen we onze werkwijze, prijzen voor het huis, contract etc. bespreken. We maken dan ook graag foto’s van het huis.

Als u interesse heeft om met ons samen te werken, stuurt u ons dan een link naar website waar het huis te zien is of e-mail met wat informatie over het huis en het liefst ook foto’s (via We Transfer).

Ziet u verhuur van vakantiehuis via La Taha wel zitten? Ik hoor graag van u! Wilt u liever eerst meer informatie en/of een conceptcontract ontvangen? Vraag deze aan door dit formulier in te vullen.

Naomi Klaasse
info@taha.nl

 

n/a