NIEUW, de Taha KADOBON

“Wat moeten we pa dit jaar nou weer geven?” Een zetje in de juiste richting wellicht…?! De Taha kadobon!

De waarde van de kadobon vertegenwoordigt een door u gekozen bedrag. Minimaal bedrag is vastgesteld op € 50,-. De kadobon blijft een jaar na uitgave geldig. Dat wil zeggen dat de reservering van de vakantiewoning naar keuze binnen een jaar gedaan moet worden, de boekingsdatum dient dus binnen een jaar na uitgifte te vallen. De reservering kan plaatsvinden in elke gewenste periode in de toekomst.

De kadobon is in te zetten voor het reserveren van een verblijf in een vakantiehuis van La Taha. De reservering dient gedaan te worden via www.taha.nl. De waarde van de kadobon wordt in mindering gebracht op de totale huursom van de reservering gemaakt via onze website. De kadobon is niet in te wisselen voor geld of andere monetaire middelen.

Er zijn geen vakantiehuizen uitgesloten, u heeft vrije keuze van vakantiewoning, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid van de vakantiewoning van uw keuze. Neem alvast een kijkje, en droom weg bij het idee van een heerlijke vakantie in Spanje. We bieden knusse appartementen in gezellige dorpen en grote villa’s met zwembad, en alles daartussenin!

Interesse? Mail naar spanje@taha.nl en u ontvangt de kadobon binnen een paar uur in de mail.

Wellicht ook interessant voor u

Onze favoriete KATHEDRALEN van SPANJE

Kathedralen, Spanje staat er vol mee. We vertellen u graag welke van degene die wij...

Lees meer

MILIEUSTICKER voor VOERTUIGEN

Sinds 1 januari zijn er in grote Spaanse steden lage-emissiezones (Zonas de Bajas...

Lees meer

6 JANUARI; de dag van Melchior, Caspar en Balthazar

Op 6 januari vieren Spaanse kinderen Los Reyes Magos, de dag waarop alle kinderen...

Lees meer